Frequently asked questions

Met welke naven zijn de ZIRRUZ wielen opgebouwd?

Alle ZIRRUZ wielen,  zoals u ze kunt bestellen op de site zijn opgebouwd met DtSwiss naven. Er is voor deze naven gekozen omdat ze prijs-kwalitatief van hoog niveau zijn! Ze lopen erg soepel en zijn uitermate duurzaam. Hierbij behoren de 350-naven tot het reeds hoogwaardige instapmodel. Degelijk en betrouwbaar!  De 240-naven zijn in vergelijking hiermee van een iets lichtere uitvoering en uitgevoerd met duurzamere onderdelen. En het paradepaardje van DtSwiss is de 180-serie waarbij gekozen is voor een nog lichter ontwerp en keramische lagers waardoor deze assen uitermate soepel lopen.

Sporadisch en dan vooral bij handbike-wielen worden ook naven van het Engelse Hope gebruikt. Net zoals de DtSwiss naven erg hoogwaardig.

Gezien we bij ZIRRUZ het customizen hoog in het vaandel hebben, zijn op verzoek van de klant vaak ook alternatieven behalve de DtSwiss en Hope aan te bieden. Zolang het geen afbreuk doet aan de kwaliteit van de wielen is er veel mogelijk. Neem vooral contact (info@zirruz.nl) met ons op om alle mogelijkheden te horen!