Over Zirruz

Over Zirruz

ZIRRUZ is een Nederlands bedrijf wat een groep kundige en enthousiaste mensen om zich heen heeft verzameld om kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en mooie carbon wielen op de markt te brengen.
De wielen uit het ZIRRUZ assortiment zijn met name bedoeld voor de competitieve fietser, tijdrit-, fixie-, baanrijder of triathleet maar passen ook mooi op de fiets van menig recreatieve fietser die net dat beetje extra wil qua design en performance.

Het bouw-process begint met de ontwikkelings- en test-fases waar naar alle geldende Europese en internationale normen wordt gekeken v.w.b. de constructie en veiligheid van de wielen. Tijdens de bouw van de velgen en de wielen is een continue kwaliteitscontrole die, samen door het gebruik van hoogwaardige componenten, wielen van een hoog niveau opleveren! Nog een laatste controle voor de wielen de doos in gaan richting de klant verzekert u van snelle, comfortabele maar bovenal veilige fietswielen!

ZIRRUZ wil vernieuwend zijn binnen de wereld van carbon in de fiets-racerij door gebruik te maken van de nieuwste technieken en zelf nieuwe oplossingen te vinden om zo onze wielen nog sneller en efficienter te maken.

We willen ons ook onderscheiden van menig ander merk door wielen te leveren van een mooi, en sober design. Wielen die de rijder veilig en comfortabel van A naar B brengen. Door gebruik van lage marges, zonder compromissen te stellen op het vlak van kwaliteit en veiligheid, krijgt u de wielen die u wil voor een goede prijs/kwaliteit-verhouding.

En last but not least staat (after-)service bij ons hoog in het vaandel. Met onze garantie van 3 jaar en onze ‘klant-is-koning’-policy bent u als klant altijd verzekerd van een prettige afhandeling van al uw orders, eventuele vragen of onverhoopte klachten.