Garantie

De fabriekseisen, uitvoerige tests en bijgevolg hoge kwaliteit van HTG-ZIRRUZ-wielen maken dat er op al deze wielen een garantie van 3 jaar na aankoop geldt. Deze garantie geldt enkel voor de eerste eigenaar en is bijgevolg niet overdraagbaar!

Bovenop de wettelijke garantieregeling bieden we op alle niet-HTG wielen een  garantie van totaal 12 maanden. Bij de ZIRRUZ-componenten geldt de wettelijke garantietermijn van 6 maanden terwijl bij alle andere merkproducten de fabrieksgarantie per merk wordt aangehouden. Garantie geldt uiteraard niet voor slijtage tengevolge van normaal gebruik zoals bij remmen, remoppervlakken, lagers, etc.

Belangrijk gegeven bij gebruik van carbon wielen is dat er ten alle tijden gebruik moet worden gemaakt van de speciale ZIRRUZ remblokken! Indien u tussentijds met normale velgen fietst is het verstandig om ook dan de remschoenen te wisselen. Deze voorschriften niet opvolgen doet uw recht op garantie vervallen!
Kijk voor uitgebreide informatie in de algemene voorwaarden!

Betaling

U kunt bij ZIRRUZ kiezen voor 3 verschillende betalingsmogelijkheden.
Met iDeal rekent u uw aankoop meteen af en betaalt u veilig binnen een vertrouwde betaalomgeving. De betaling wordt meteen verwerkt zodat uw bestelling zonder vertraging kan worden afgehandeld!

Betaalt u met creditcard, dan worden uw gegevens veiligheidshalve versleuteld doorgestuurd naar uw creditcardorganisatie voor verdere afhandeling. In dit proces kan de creditcardmaatschappij u uit veiligheidsoverweging om een 3D-Secure verificatiecode vragen. Bij betalingen via creditcard kan vertraging van uw bestelling ontstaan door het verwerkingsproces van uw creditcardmaatschappij

De derde optie tot betaling is het online betaalsysteem PayPal. Om te  betalen met PayPal volstaat een e-mailadres. U kunt dan betalen vanaf uw eigen bankrekening, een creditcard of tegoeden die op uw PayPal-rekening staan. Deze transactie gaat ook vrij snel zodat uw bestelling snel geleverd kan worden!

Levering en bezorging

ZIRRUZ streeft ernaar om uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u af te leveren.  Zodra uw bestelling is geplaatst worden de wielen gecontroleerd, verpakt en verzonden. Verzending wordt gedaan door middel van vertrouwde pakketvervoerders zoals PostNL en DHL. U kunt uw bestelling volgen met behulp van de track&trace code die u krijgt bij bestelling.

Mocht uw bestelling onverhoopt toch niet op voorraad zijn, wordt er contact met u opgenomen door onze klantenservice om de levertermijn door te geven en een passende oplossing qua levering voor u te vinden.

Mits de verzending plaatsvindt binnen Nederland worden de verzendkosten door ZIRRUZ gedragen. Meer informatie vindt u in de algemene voorwaarden.

Retourneren

U wilt een product aan ons retourneren.
U heeft als consument de mogelijkheid zonder opgave van reden de koopovereenkomst binnen 14 dagen na ontvangst  van de producten te ontbinden. Heeft u meerder producten tegelijk besteld dan gaat de bedenktijd in na ontvangst van het laatst ontvangen product. Tijdens de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt u geacht zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Bij retournering dient het product en alle geleverde toebehoren in, naar alle redelijkheid, originele staat en degelijke verpakking terug gestuurd te worden! Bij verlies of beschadiging vindt er geen terugbetaling van ZIRRUZ naar de consument plaats. Daarom is aangetekende terugzending aangeraden! Kosten van terugzending komen ter rekening van de consument. Neem voor dat u de producten terugzendt eerst even contact op met onze klantenservice!

Kijk voor meer details in de Algemene Voorwaarden.