• Gratis levering
  • Snelle wereldwijde levering
  • Veilige betaalmethodes
Zirruz Carbon wheels

Zirruz Carbon wheels

De oorsprong van ZIRRUZ ligt bij de ambitie om hoogwaardige wedstrijdwielen voor een eerlijke prijs aan te bieden. De focus ligt dan ook op het leveren van kwalitatief uitstekende wielen, opgebouwd uit de beste materialen en handgemaakt door professionele en gedreven wielbouwers. De consumentenprijs die hieruit volgt, wordt niet verder opgedreven door marketingkosten of grotere winstmarges waar 'voor het merk' betaald wordt. Bij ZIRRUZ krijgt de klant passie en kwaliteit!

ZIRRUZ is het merk binnen de high-end carbon racewielen. Of het nu gaat om fixie of baanwielen, triathlon of TT wielen of enige andere custom set racewielen is ZIRRUZ wat u zoekt binnen de racerij! Onze wielen worden in Nederland gespaakt en verzekeren door hun stijfheid en stabiliteit u van de winst tijdens elke wedstrijd. Door samenwerking met Hope, Dt-Swiss en het Belgische Sapim zijn al onze gespaakte wielen voorzien van hoogwaardige naven en spaken.

Een meer dan volledig assortiment aan high performance carbon wielen bij ZIRRUZ. Heeft u nog vragen of vindt u iets niet terug op onze site, schroom niet en mail naar onze klantenservice! ZIRRUZ, uw leverancier van strakke, stijve en oerdegelijke wielen waar u nog vele kilometers plezier van zult hebben en dit voor een scherpe prijs!